Tokat’ın 3 lig temsilcisi Merkür Jet Erbaa spor takımının rakibi Kütahya Belediye spor teknik patronu Alkın Çarşamba günü evimizde play off ilk maçını Tokat temsilcisi Merkür Jet Erbaa spor takımı ile oynayacak. 

Sivasspor taktik çalıştı Sivasspor taktik çalıştı

Kütahya Belediye spor teknik direktörü Efrahim Alkın, kendi evlerinde galip gelerek Erbaa deplasmanına rahat gitmek istediklerini ifade ederek, "Rakibimiz kaliteli bir takım kaliteli sporculardan ve ayaklardan kurulu bir takım. Kendilerine saygı duyuyoruz aynı saygıyı bizde rakibimizden bekliyoruz. Artık lig maçları için konuşmanın bana göre bir spor adamı olarak bir anlamı yok. Zaten 2023-2024 futbol sezonu geride kaldı ligi bana göre konuşmanın bir anlamı yok. Şimdi konuşma zamanı 2 ligin kapısından takımlar nasıl içeri girecek diye biz teknik adamların tek düşüncesi bu. Futbol maçları sahada oynanır sahada başlar biter ama dostluklar hiçbir zaman bitmez. Benim Erbaa da çok iyi dostlarım  başta sayın meslektaşım  Merkür Jet Erbaa spor teknik direktörü Fahrettin Sayhan hocam benim dostumdur. Her zaman bir birimize anlayışla yaklaşırız. İçerde oynadığımız tüm maçlarda takım olarak başarılı skorlar alarak adımızı Kütahya Belediye spor olarak play oflaara yazdırdık. İnşallah bu play ofunu ilk maçında bizi hedefe götürecek bir skor alırız Erbaa deplasmanına rahat gideriz" dedi.

 Teknik Direktör Alkın, Kütahya Belediye spor olarak 23 yıl sonra geçen bu 2. lig fırsatını elimizden kaçırmak istemediklerini ifade ederek, "Bu şansı inşallah iyi değerlendirip bu sezon play oflardan adımızı Kütahya Belediye spor olarak 2 lige yazdırmak istiyoruz. İnşallah tekrar ediyorum bu rüzgarla beraber bu takım 2 lige çıkacaktır. Play ofun ilk maçında hafta içi olmasına rağmen tüm Kütahyalı spor sever taraftarlarımızı zamanı olanları türbinlerde yanımızda görmek istiyoruz. Bizleri Tokat basınından arayarak bize bu şansı ve fırsatı verip Tokatlı spor severlerle buluşturan Tokat Haber gazetesi spor servisi çalışanlarına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Muhabir: Burhan Arar