MasterChef Türkiye All Star 2023 finali, büyük bir heyecanla TV8 ekranlarında canlı olarak yayınlandı. Bu heyecan dolu gecede, 6 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirilen yarı finalde Hasan'ın elenmesinin ardından, Tahsin ve Esra finale yükseldi. Finalde kıyasıya bir mücadele sergileyen yarışmacılar arasından Esra, MasterChef Türkiye 2023 All Star şampiyonu olarak ünvanını kazandı.

MasterChef All Star Şampiyonu Esra Tokelli kaç yaşında ve nereli?

MasterChef Türkiye'nin 2023 All Star sezonunun parlayan yıldızı Esra Tokelli, kariyeri ve hayat hikayesiyle sosyal medya kullanıcılarının büyük ilgisini çekiyor. İstanbul doğumlu olan ve 46 yaşında olan Esra Tokelli, yemek yapmaya olan tutkusuyla tanınıyor. Tokelli, 2020'de katıldığı MasterChef Türkiye sezonunda yeteneklerini sergileyerek adından söz ettirmişti. Programda hazırladığı lezzetli yemeklerle dikkat çeken Tokelli, MasterChef Türkiye 2023 All Star sezonunda şampiyon olarak unvanını pekiştirdi.

Esra Tokelli'nin yemek yapma tutkusu, onu 24 yaşındaki oğlunun yanı sıra birçok yarışma programına da taşıdı. Tokelli, Seda Sayan'ın sunuculuğunu yaptığı "Yemekteyiz" yarışmasına katılarak burada da birincilik elde etti. Kendi restoranına sahip olan ve yemeklerini sosyal medya üzerinden paylaşan Tokelli, mutfakta geçirdiği vakitlerin ve yemek yapmanın hayatındaki önemini sıkça vurguluyor.

Editör: Haber Merkezi