Merkür Jet Erbaa Spor Takımı, Play-Off mücadelesine heyecanla hazırlanıyor. 2023-2024 futbol sezonunu ligde 2. sırada tamamlayarak Play-Off'lara adını yazdıran ekip, zorlu bir deplasman olan Kütahya'ya umut dolu bir şekilde gidiyor.

Fahrettin Saylan: "Zorlu Mücadelede İddialıyız"

Takımın Teknik Direktörü Fahrettin Saylan, spor müdürü Arif Sağdıç'a yaptığı açıklamada, Play-Off'un ilk maçını Kütahya'da oynayacaklarını belirtti. Sezon boyunca yaşadıkları zorluklara rağmen 2. sırayı garantilediklerini vurgulayan Saylan, sakatlıkların ve puan kayıplarının kendilerini zorladığını ifade etti.

"Yenemiyorsak Yenilmeyeceğiz"

Saylan, "Futbolda bir ata sözü vardır; yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Biz de bu felsefeyi benimseyerek sahaya çıkacağız. İlk maçta rakibimizi eleyerek avantaj sağlamak istiyoruz." dedi. Takımına güvendiğini belirten Saylan, oyuncuların ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inandığını dile getirdi.

Lige Veda, Play-Off Başlangıcı

Umut Nayir, Konyaspor’da Umut Nayir, Konyaspor’da

Sezonun geride kaldığını belirten Saylan, artık önlerine bakma zamanının geldiğini vurguladı. Çarşamba günü Kütahya'da oynayacakları maçı heyecanla beklediklerini söyleyen teknik direktör, Play-Off mücadelesinde başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

 

 

Muhabir: Burhan Arar