Reşadiye ilçe merkezinde bulunan bir kafede gençlerle bir araya gelen MHP Reşadiye Belediye Başkan adayı Ergül Ünal, seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı gençlik merkezleri ve gençlere yönelik istihdam projelerini buluştuğu gençlere anlattı.

İlçenin geleceğinde en önemli faktörün genç nesiller olduğunu vurgulayan Ergül Ünal, “Sizlerin desteğiyle gönüllere dokunacağız, fiziki anlamda dokunacağız, çocuklarımıza ve torunlarımıza rahat, yaşanabilir, refah seviyesi yüksek, her şeyiyle dört dörtlük güzel bir şehir bırakacağız. Bunun için başkanlığa talibim” dedi.

CUMHUR İTTİFAKININ EN ÖNEMLİ ORTAĞIYIZ
Konuşmasında Cumhur ittifakının en önemli ortağının MHP olduğunun altını çizen Ünal, ” Cumhur ittifakı olarak çoğu yerlerde AK Parti, çoğu yerlerde MHP aday gösterdi. Bazı yerlerde her iki parti ayrı ayrı aday gösterdi. Reşadiye bunlardan birisi" ddi.
BİZ GÖNÜLLER YAPMAYA GELİYORUZ
Ünal, ” Aman hiç kimseye onun iki oyu var nereye giderse gitsin demeyin. Size oy vermiyorum derse bile onu saygıyla karşılayın.Vermezsen verme demeyin. İki oyu olan adam mağduru oynadığı zaman yüz, ikiyüz, üçyüz oya sebebiyet veriyor. Biz severek, muhabbet ederek, konuşarak, sevilerek 31 Mart’a gideceğiz.Biz gönüller yapmaya geliyoruz” dedi.
Ünal’ın gençlerle yaptığı sohbete, MHP Reşadiye İlçe Başkanı Erol Şimşek, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı Batuhan Kargılı, İl Genel Meclis Üyesi Adayları, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda genç katıldı.

Editör: Haber Merkezi