Yusuf Beyazıt: "İrade Bizim, Zafer Bizim"
AK Parti Tokat Milletvekili Av. Yusuf Beyazıt, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nün 10. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 15 Temmuz 2016 gecesinde Türk milletinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde unutulmaz bir demokrasi destanı yazdığını belirtti.
Beyazıt, bu yıl "İrade Bizim, Zafer Bizim" temasıyla anılan 15 Temmuz'un yalnızca hain darbe girişiminin engellendiği bir tarih olmadığını, aynı zamanda milletin bağımsızlığına, devletine ve millî iradesine sahip çıktığı kutlu bir dirilişin simgesi olduğunu ifade etti.
"Millî iradenin yanında dimdik durduk"
15 Temmuz gecesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi bombalanırken milletin temsilcileri olarak millî iradenin yanında yer aldıklarını belirten Beyazıt, darbe girişiminin ardından devlet kurumlarının FETÖ başta olmak üzere tüm vesayet odaklarından arındırılması ve Türkiye'nin daha güçlü bir yapıya kavuşması için önemli çalışmalar yürütüldüğünü kaydetti.
"15 Temmuz ruhunu yaşatmaya devam edeceğiz"
Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Beyazıt, bugün en önemli sorumluluğun 15 Temmuz ruhunu canlı tutmak, şehitlerin emanetine sahip çıkmak ve gazilerin fedakârlıklarını unutmamak olduğunu ifade etti.
Güçlü Türkiye'nin en büyük güvencesinin milletin birlik içinde hareket etmesi olduğunu dile getiren Beyazıt, 15 Temmuz şehitlerini rahmet ve minnetle andığını, gazilere ise şükranlarını sundu.
Vatandaşlara anma programı daveti
AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, mesajının sonunda Tokat merkez ve ilçelerinde düzenlenecek 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü anma programlarına tüm vatandaşları davet ederek, "İrade Bizim, Zafer Bizim" şiarıyla millî iradenin yanında tek yürek olunması çağrısında bulundu.





