Beşiktaş’ın sporcusu milli güreşçi Nesrin Baş, katıldığı Tüzük Tadili ile İlgili Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda Başkan Hasan Arat tarafından sahneye davet edilerek tebrik edildi. Kendisine gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduğunu vurgulayan Nesrin Baş, "Beşiktaş ailesini gururlandırmak istiyorum" dedi.

Trabzonspor, Stefan Savic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı Trabzonspor, Stefan Savic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Beşiktaş’ta Tüzük Tadili ile İlgili Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’nda yapılıyor. Siyah-beyazlılarda Başkan Hasan Arat, kulübün kadın güreşçisi Nesrin Baş’ı, elde ettiği 2024 Paris Olimpiyatları’na kota kazanması sebebiyle sahneye çıkartarak alkışlattı. Beşiktaş camiasının sporcusu olduğu için gururlu olduğunu dile getiren Baş, "Hepinize çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Benim için zor bir süreçti. Bu süreçte çok çalıştım, çok emek verdim. İnşallah olimpiyatlardan altın madalya ile dönerek Beşiktaş ailesini gururlandırmak istiyorum. Beşiktaş camiasına 1 altın madalya daha kazandırmak istiyorum" diye konuştu.

Nesrin Baş, Başakşehir Gençlik ve Spor Merkezi’nde dün gerçekleştirilen Dünya Olimpiyat Elemeleri’nde kadınlar 62 kiloda Venezuelalı rakibini 10-6 mağlup ederek Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na kota aldı.

Kaynak: İHA