Konya'nın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Tokat plakalı otomobil refüje çarptıktan sonra kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü ile birlikte araçta bulunan eşi ve bebekleri yaralandı.
Refüje çarpınca kontrolünü kaybetti
Kaza, saat 06.55 sıralarında Konya-Adana kara yolu üzerinde Ereğli ilçesi Kargacı Mezarlığı karşısında meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, O.A. yönetimindeki 60 RA 452 plakalı Opel marka otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracın ön tekeri yerinden koparken, otomobil yaklaşık 250 metre boyunca sürüklendi.
Kontrolden çıkan araç daha sonra yol kenarındaki şarampole yuvarlandı.

Aynı aileden 3 kişi yaralandı
Kazada sürücü O.A. ile otomobilde bulunan eşi ve bebekleri yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapıldı.

Hastaneye kaldırıldılar
Yaralılar, ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Sağlık durumlarına ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken, kazayla ilgili inceleme ve tahkikat başlatıldığı bildirildi.







