Tekrar belediye olması halinde göreve talip olacak olan kadın belediye başkan adayı 42 yaşındaki Selma Yılmaz, iş sahası yetersizliği yüzünden gurbetin ayırdığı analarla evlatlarını kavuşturacak hizmetler yapmak istiyor

Tokat Haberormandibi (2)

Türkiye Barolar Birliği Ziyaretinde Tokat'ta yer aldı Türkiye Barolar Birliği Ziyaretinde Tokat'ta yer aldı

2014 yılına kadar belediye iken sonrasında köy statüsüne geçen Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Ormandibi köyünün tekrar belediye statüsüne kavuşması için köy halkının başvurduğu hukuki mücadele devam ederken Ormandibi köyü belediye statüsüne geçmesi halinde yeniden seçime gidilecek. 
Yaklaşık 10 yıldır köy statüsünde olan Ormandibi köyü yeniden belediye statüsü kazanması halinde Ormandibi Belediye Başkanlığı görevine talip olan doğma büyüme köyden 42 yaşındaki Selma Yılmaz, Ormandibi halkının sesi ve hizmetkarı olmak istiyor. 
ORMANDİBİ HEM İSTİHDAMA HEM DOĞALGAZA KAVUŞACAK

Tokat Haberormandibi (1)

Ormandibi köyünün Belediye olması halinde Başkanlığa talip olacak olan Selma Yılmaz (42)  "Sayın cumhurbaşkanım, sayın MHP Genel Başkanım; Ormandibi köyü belediye iken köy statüsüne geçti. Mahkeme süreci devam eden köyün tekrar belediye olmasını istiyoruz. Bu konuya dikkat çekmek için bu vatanımız için nice kahraman şehitler veren Ormandibi köyümüzün değerli Şehit ve Gazi anneleri ile birlikte Anneler gününü kutluyoruz. Köyümüzde iş sahalarının yetersizliği nedeniyle evlatlar analarını bırakıp gurbete gidiyor. Analar evlatlarına, torunlarına hasret kalıyor. Köyün tekrar belediye olması halinde yeni iş ve istihdam olanakları sunarak özellikle doğalgaz hizmetiyle Ormandibi'ni hem istihdama hem de doğalgaza kavuşturarak başta analarımızı sonra değerli köy sakinlerini hizmetle buluşturmak istiyoruz. İş evi, Aş evi ve morg gibi acil ihtiyaçlara öncelik vererek biran önce hayata geçireceğiz." diye konuştu. 

Tokat Haberormandibi (4)

Muhabir: Mihriban Koçaker