Bir dönemin efsane dizisi Kurtlar Vadisi'nde Elif Polat karakteriyle izleyicilerin hafızasına kazınan Özgü Namal, uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönüyor. Namal, 10 yıl sonra "Kızıl Goncalar" dizisiyle anlaşma imzaladı. Dizinin ilk tanıtımı yayınlandığında, Özgü Namal'ın tesettürlü hali ve bu değişimi büyük ilgi çekti.

Tokatlı turizmci Gize'nin sırrının peşinde! Tokatlı turizmci Gize'nin sırrının peşinde!

Özgü Namal, 2020 yılında 2 çocuğunun babası Ahmet Serdar'ı kalp krizi nedeniyle kaybettikten sonra Köyceğiz'de sakin bir hayat sürmeye başlamıştı. Son olarak 2014 yılında yayınlanan "Merhamet" dizisinde rol alan Namal, uzun bir aradan sonra "Kızıl Goncalar" dizisi ile ekranlara dönme kararı aldı. Dizide Meryem karakterine hayat veren Namal, bu rol için tesettüre girdi.

Yakında FOX TV'de yayınlanacak olan "Kızıl Goncalar" dizisi, Gold Film imzası taşıyor ve başrollerini Özcan Deniz ile Özgü Namal paylaşıyor. Namal, dizide bir tarikatın içinde yaşayan Meryem karakterini canlandırıyor. Tesettüre giren Namal'ın değişimi, özellikle tarikat sahnelerinde dikkat çekiyor.

Dizinin ilk tanıtımında Özgü Namal'ın canlandırdığı Meryem'in hikayesi merak uyandırdı. Ayrıca, dizide Cüneyt rolünü üstlenen Mert Yazıcıoğlu'nun cübbe ve sarıklı hali de dikkat çekti. Özcan Deniz ve Özgü Namal'a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehran Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi isimler eşlik ediyor.

"Kızıl Goncalar", seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alıyor. Dizi, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen, "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin ve babalığın birleştirici gücünü ele alıyor. Bu heyecan verici dizi, izleyicileri hem karakterlerin derinlikli hikayeleriyle hem de sosyal ve kültürel meselelerle yüzleştiriyor.

Muhabir: Mihriban Koçaker