Türkiye genelinde yapılan anketler, vatandaşların gözünde başarılı milletvekilleri kimler sorusuna yanıt arıyor. ORC Araştırma Şirketi'nin son çalışması, 2024 yılının en başarılı milletvekillerini belirlemek üzere gerçekleştirildi. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından öne çıkan isimler belirlendi.

AK Parti'den Kim Öne Çıktı?

Araştırma sonuçlarına göre, AK Parti İstanbul Milletvekili Özlem Zengin, vatandaşlar tarafından en başarılı bulunan milletvekilleri arasında yer alıyor. Zengin, seçim sürecindeki çalışmalarıyla dikkat çekerek, halkın takdirini kazanmış durumda.

Anket, katılımcılara "Yerel seçim sürecini değerlendirdiğinizde, çalışmalarıyla öne çıkan başarılı bulduğunuz milletvekilleri hangileridir?" sorusunu yöneltti. Verilen cevaplarda her partiden en çok oyu alan milletvekilleri grafikte yer aldı. AK Parti adına bu başarıyı Özlem Zengin elde etti.

Diğer Partilerden Başarılı İsimler

CHP'li Kurtgöz: "Başkan Yazıcıoğlu'nun vaatlerinin takipçisi olacağız" CHP'li Kurtgöz: "Başkan Yazıcıoğlu'nun vaatlerinin takipçisi olacağız"

Ankette, diğer partilerden de öne çıkan isimler yer aldı. CHP'den Mersin Milletvekili Mahir Başarır, MHP'den Çankırı Milletvekili Pelin Yılık, Demokrat Parti'den Ağrı Milletvekili Sırrı Sakik, YRP'den İstanbul Milletvekili Doğan Bekin ve İYİ Parti'den Samsun Milletvekili Erhan Usta, anket sonuçlarına göre başarılı bulunan diğer isimler arasında yer aldı.
 

Muhabir: Burhan Arar