Reşadiye'de gerçekleşen yerel seçimler sonucunda Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Belediye Başkanı seçilen Ergül Ünal, seçim sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Ünal, seçimlerin Reşadiye için bir kardeşlik şöleni atmosferinde geçtiğini belirterek, tüm destekçilerine, parti yöneticilerine ve rakip adaylara şükranlarını sundu.

Reşadiye Ergül Ünal Tokathaber

Ünal, "Çok Kıymetli Hemşehrilerim, Seçim bitti. Reşadiyemizin yürekleri güzel ve hepsi birbirinden özel insanları kararını verdi. Reşadiyemizin 5 yıllık yönetimini Milliyetçi Hareket Partimize teslim etti. Rabbime böyle güzel bir ilçeye beni Belediye Başkanı olarak nasip ettiği için hamd ediyorum. 
Bu süreçte bana destek olan Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ’ye,Tokat Milletvekilimiz sayın Yücel BULUT’a, İl Başkanımız sayın Mustafa İPEK’e, İlçe Başkanımız Sayın Erol ŞİMŞEK’e ve çok kıymetli yönetim kurulu üyelerine, Ocak Başkanımız sayın Batuhan KARGILI ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. 
Ayrıca Geçmiş dönemlerde partimizin İlçe başkanlığını yapmış kıymetli başkanlarıma, Milliyetçi Hareket partisine gönül vermiş ve bana kaya gibi sahip çıkan ülküdaşlarıma, İl Genel Meclisi Encümen adaylarımıza (Ali AKKOYUN, Erol BEK, İsmail DEMİRKOL) ve Belediye Meclis üyesi encümen adaylarımıza ( Güngör ERDEM, Harun DEMİRKOL, Serhat ERTÜRK, Rıza DEMİRYÜREK, Ali KORKMAZ, Adem BOZKURT, Samet ŞİRİN, Ebubekir SIRAKAYA, Ramazan KAYA)
Gece gündüz yanımızda duran gençlerimize, bütün Reşadiyeyi sokak sokak tarayan kadınlarımıza, 6844 seçmeni tarayıp bize anlık bilgi akışı sağlayan bilişim ekibibimize, sosyal medyamızı yöneten kardeşlerime, arabalarımızı sürenlere, Reşadiye’nin DEĞİŞİMİNE inanan farklı bir siyasi görüşte olsa da bizim yanımızda olan siyasi partilerimizin kıymetli yöneticilerine, sevgili öğrencilerime, tek yürek olan bütün akrabalarima, belki burda sayamadığım yüzlerce yol arkadaşıma, dava arkadaşıma, ve seçim süreci boyunca hep yanımda duran , bana her daim iyi ki böyle yüce bir milletin belediye Başkanlığına aday olmuşum dedirten siz değerli hemşehrilerime çoooook teşekkür ediyorum. 
Reşadiyemizdeki seçimin hiçbir talihsiz bir olay yaşanmadan sağlıklı bir şekilde, bir şölen havasında tam bir kardeşlik iklimi içerisinde geçmesine katkı sağlayan Reşadiye’de seçime giren AK Parti Adayı sayın Kazım ELMAS Beyefendiye, Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Sayın Gültekin YIMAZ Beyefendiye, Saadet Partisi Adayı Sayın Recai DEMİRYÜREK’e ve partilerin çok değerli yöneticilerine, tarftarlarına şükranlarımı sunuyorum.
Rabbim seçimimizin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.
DAVA ARKADAŞLARIM, ÜLKÜDAŞLARIM SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM. RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN. RABBİM SİZİ VAR ETSİN. RABBİM SAYINIZI ARTIRSIN" dedi.

Reşadiye Ergül Ünal2 Tokathaber

AK Parti Sözcüsü Çelik: Emekli maaşına yönelik çalışma sürüyor AK Parti Sözcüsü Çelik: Emekli maaşına yönelik çalışma sürüyor

Ergül Ünal'ın bu içten ve kucaklayıcı mesajı, Reşadiye'nin yeni döneminde umut ve birlik mesajı olarak yankılandı.

Muhabir: Burhan Arar