Mircea Lucescu'nun, Süper Lig ve Konferans Ligi'nde istenilen sonuçları alamayan Beşiktaş ile teknik direktörlük konusunda görüşmeler yaptığı iddia ediliyor. Şenol Güneş'in ardından geçici olarak göreve gelen Burak Yılmaz ile de beklenen performansın sergilenememesi, bu iddiaların gündeme gelmesine neden oldu.

Rumen basınının önde gelen gazetecilerinden Decebal Radulescu, deneyimli çalıştırıcının Beşiktaş ile görüşme halinde olduğunu öne sürdü. Radulescu, yaptığı açıklamada "Mircea Lucescu, Beşiktaş'la görüşüyor. Bu hamlenin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini zaman gösterecek" dedi.

Beşiktaş, Lucescu yönetiminde daha önce 2002-2004 yılları arasında çalışmış ve 2003'te şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Dinamo Kiev'in Shakhtar Donetsk'e yenilgisinin ardından istifa ettiğini duyuran 78 yaşındaki Lucescu, emeklilik söylentilerine ise "Emekli olmadım, çalışmaya devam edeceğim" diyerek son vermişti. Bu gelişme, Lucescu'nun Beşiktaş ile anlaşma ihtimalini güçlendiren bir faktör olarak değerlendiriliyor.

Editör: Haber Merkezi