TBMM’de Tokat Heyetine Sürpriz Buluşma

Tokat Basın Konseyi Başkanı Kemal Özdilek ve beraberindeki heyetin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) gerçekleştirdiği ziyaret, dikkat çeken bir karşılaşmayla sona erdi. Heyet, Meclis lokantası çıkışında TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile karşılaştı.

Tokat'ta Konut Piyasası Hareketlendi: Haziranda Yüzlerce Ev El Değiştirdi
Tokat'ta Konut Piyasası Hareketlendi: Haziranda Yüzlerce Ev El Değiştirdi
İçeriği Görüntüle

Tokat Heyeti Yer Aldı

AK Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, AK Parti Tokat Merkez İlçe Başkanı Ali Çalışkan, Güryıldız Belediye Başkanı Habip Han ile Tokat Basın Konseyi üyeleri Cemalettin Bilgin ve Nurhan İçmez de yer aldı.

Hatıra Fotoğrafı ile Taçlandı

Samimi bir atmosferde gerçekleşen karşılaşmada heyet, Hulusi Akar ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. TBMM ziyaretinin finali niteliğindeki bu buluşma, Tokat heyeti açısından anlamlı bir anı olarak kayıtlara geçti.

Akar’dan Tokat Heyetine Tebrik

Ziyaretle ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Hulusi Akar, Tokat’tan gelen heyete yeni görevlerinde başarılar dileyerek iyi temennilerini iletti.

Muhabir: Mihriban Timur