Tokat’ın köklü kulüplerinden biri olan 55 yıllık Reşadiye Termal Spor’un Başkanı Aydın Arslan, spor müdürümüz Arif Sağdıç’a önemli açıklamalarda bulundu. Kulübün amatör ligdeki mücadelesine son vermek istediklerini belirten Arslan, hedeflerinin gelecek sezon BAL Ligi olduğunu vurguladı.

Yarım Asırlık Kulübün Hedefi Büyük
Reşadiye Termal Spor Kulüp Başkanı Aydın Arslan, “Reşadiye Spor olarak kurulan, şimdi ise Reşadiye Termal Spor olarak yarışan bu takımın hedefi artık doldu. Amatörde 55 yıllık mazisi olan futbol takımları süper ligde, alt liglerde hatta Avrupa kupalarında bile oynadılar. Biz ise yarım asra rağmen halen Tokat’ın amatör kümesinde futbol oynuyoruz. Artık yeter! Ben bir spor adamı ve kulüp başkanı olarak amatör kümede mücadeleye bu sezon son diyorum” dedi.

Yeni Sezon İçin İddialı Hedefler
Arslan, gelecek sezon için iddialı bir takım kurma hedefinde olduklarını belirtti. “İnşallah gelecek sezon iyi bir takım yaratıp rotamızı BAL Ligi’ne kırmak zorundayız. Bu kulübün tüm taraftarlarına, başkanlığı bırakmadan önce bir 3. Lig havasını ilçemiz Reşadiye’de teneffüs ettirmek istiyorum. Ekibimle beraber bu sezon için kolları erken sıvayıp iyi bir takım kurmak istiyorum” diye konuştu.

Eski Futbolculardan Destek Alınacak
Kulüp yönetimi olarak eski Reşadiye Spor futbolcularının tecrübelerinden faydalanacaklarını söyleyen Arslan, “Eski sporcu abilerimle beraber kulüp başkanlığını bırakmadan oluşturacağımız güçlü bir yönetimle bu ilçeye bir profesyonel lig havasını solutacağım inşallah. Mülki amirlerimiz, belediye başkanımız, sivil toplum örgütleri başkanları ve sporu seven tüm Reşadiyelilerden destek bekliyorum” dedi.

Sivasspor’un Erzurum kampı sona erdi Sivasspor’un Erzurum kampı sona erdi

Genç Futbolculara Çağrı
Arslan, Reşadiye’li genç futbolculara da çağrıda bulunarak, “Buradan şimdiden Reşadiye’li genç futbolcu adaylarına açık çağrımı yapıyorum. Futboldan ekmek yemek isteyenler bayramdan sonra hemen idmanlara başlasınlar ve ara vermeden çalışsınlar. İlçemizden ve köylerimizden genç futbolcuları seçip takımın iskeletini oluşturacağız” dedi.

Sezon Hedefi: BAL Ligi
Arslan, sözlerini şöyle tamamladı: “Spora olan ilgisiyle bilinen belediye başkanımızın desteğiyle ligde çıtayı yükseltip bu sezon inşallah Reşadiye Termal Spor takımının adını ülkemizde duyurmak istiyoruz. Allah nasip ederse bu sezon ‘Ben Reşadiyeliyim’ diyen herkesle birlikte bu işi başaracağız. Gelecek sezon Tokat amatör kümede şampiyon olup, ilçemizin adını Türkiye bölgesel BAL Ligi’ne yazdıracağız. Bizlere basın olarak her zaman destek veren spor basınının iki usta kalemi Arif Sağdıç ve Mustafa Işık’a da teşekkür ediyorum.”

 

 

 

 

Muhabir: Burhan Arar