Tokat Barosu tarafından her yıl düzenlenen ve ilgiyle takip edilen Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası, bu yıl anlamlı bir tema ile başladı. Turnuva, Tokat'ın saygın hukukçularından merhum Av. Nurettin Akdağlı'nın anısına adanmış durumda.

  Turnuvanın açılış maçı, Tokat Baro Başkanı Av. Volkan Bozkurt ve merhum Av. Nurettin Akdağlı'nın eşi Hayriye Akdağlı'nın katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta duygusal anlar yaşandı, Av. Bozkurt turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.Whatsapp Image 2024 05 11 At 15.56.40 (1) Tokat Haber

  Bu yılki turnuvaya Tokat merkez ve çevre ilçelerden gelen, farklı adliye birimlerinde görev yapan avukatlar, savcılar, hakimler, adliye personeli, avukat katipleri ve baro personellerinden oluşan 11 takım katılıyor. Turnuva, özel bir halı sahada düzenleniyor ve tüm maçlar büyük bir rekabet içinde geçiyor.

Sivasspor’da Rey Manaj kamptan ayrıldı Sivasspor’da Rey Manaj kamptan ayrıldı

Whatsapp Image 2024 05 11 At 15.56.40 Tokat Haber

 Tokat Barosu'nun düzenlediği bu anlamlı turnuva, adalet camiasını bir araya getirerek hem rekabeti hem de dostluğu pekiştiriyor. Merhum Av. Nurettin Akdağlı'nın anısına düzenlenen turnuva, katılımcılara unutulmaz anlar yaşatıyor ve Tokat'taki hukukçular arasındaki bağı güçlendiriyor.

 

Muhabir: Burhan Arar