Tokat Belediye Plevne Spor'un başkan vekili Mehmet Elibol ve spor müdürü Arif Sağdıç, 3. Ligdeki temsilcimizin play-off yolculuğunda kritik bir dönemece girdiğimizi belirtti. Son dört haftada hata yapma lüksümüzün kalmadığını vurgulayan Elibol, tüm gözlerin üzerinde olduğu bu süreçte takımın ve taraftarların kenetlendiğini ifade etti.

Tokat Belediye Plevne Spor'da Hedef Play-Off

Elibol, "Gurubumuzda liderliği garantileyen Biteken Adana 1954 F.K.'yi tebrik ediyor, kendi yolumuza odaklanıyoruz" dedi. Play-off için son takım olmak üzere Tokat Belediye Plevne Spor ve Ordu 1967 A.Ş. arasındaki mücadele nefes kesiyor. Elibol, rakipler üzerindeki psikolojik avantajı korumanın önemine değindi.

Büyük Buluşma: Gazi Osmanpaşa Stadı'nda Tüm Tokat Bekleniyor

Pazar günü evinde Bergama Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak olan Tokat Belediye Plevne Spor için taraftar desteği büyük önem taşıyor. Elibol, tüm taraftarları ve Tokat'ın önde gelen isimlerini maça davet etti. "Türbinlerde boş koltuk istemiyoruz" diyen Elibol, takımın morallerinin yerinde olduğunu ve maçın hazırlıklarının tam gaz devam ettiğini belirtti.

Kaybetme Lüksümüz Yok

Elibol, "Artık ligde hedefi olan takımların kaybetmesi kalan haftalarda hedeften uzaklaşması demettir. Biz ne kaybetmeyi nede hedeften uzaklaşmayı istemiyoruz. Biz maçımızı alıp 3 puanı hanemize yazdırıp Ordu maçının sonucunu inşallah istediğimiz gibi olursa rakibimizi altımıza almayı başaracağız. Şuan gurupta hemen hemen play of şansı kesinleşen Sebat Gençlik spor var. Onlar için play of garanti. Pazar günü evimizde Gazi Osmanpaşa stadında oynayacağımız Bergama sportif faaliyetler maçında türbinlerde bir boş koltuğun bile kalmamasını istiyoruz. Başka sayın vekillerimiz  Yusuf Beyazıt, Kadim Durmaz, Yücel Bulut, Mustafa Arslan, Cüneyt Aldemir, sayın valimiz Numan Hatipoğlu yeni belediye başkanımız Murat Kemal Yazıcı eski yöneticilerimiz sivil toplum örgütleri tüm taraftarları maça davet ediyorum. Pazar günü saat 15.00 de tüm Tokatlı spor sever hemşerilerimizi de türbinlerde yanımızda görmek istiyoruz. Takımda moraller yerinde maçın çalışmaları devam ediyor. Biz hocamız Semih Tokatlıya ve ekibine sahada mücadele edecek sporcularımıza güvenimiz tam. İnşallah Bergama engelini kayıpsız geçip yolumuza emin adımlarda devam etmek istiyoruz" dedi.

Umut Nayir, Konyaspor’da Umut Nayir, Konyaspor’da

 
 

Muhabir: Burhan Arar