Tokat'ta Spor Heyecanı: Tokat Belediye Plevne Spor, Bergama ile Kritik Karşılaşmaya Hazırlanıyor

Tokat Belediye Plevne spor takımı, hafta sonu kendi evinde gerçekleşecek olan zorlu İzmir Bergama Sportif Faaliyetler A.Ş. maçının hazırlıklarına start verdi. Takımın basın sözcüsü Muhsin Şenocak ve spor müdürü Arif Sağdıç, takımın bu kritik maç öncesi stratejilerini ve hedeflerini paylaştı.

Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Şenocak, "Çarşamba günü ligdeki maçımızı bay geçtikten sonra, Pazar günü kendi evimizde Ege temsilcisi İzmir Bergama ile zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Son dört maça odaklanarak playofflara ulaşmak istiyoruz. Sezonu en iyi yerde bitirmek adına, artık puan kaybına yer yok," dedi. Takım, geçtiğimiz hafta Biteken Adana 1954 F.K. ile oynadığı maçın ardından üç günlük bir dinlenme sürecinin ardından, çalışmalara kendi tesislerinde yoğun bir şekilde başladı.Tokat Belediye Plevnespor Basin Sozcusu Muhsin Senocak 2

Ligdeki Durum ve Hedefler

Tokat Belediye Plevne Spor şu an ligde 7. sırada yer alıyor ve 35 puanı bulunuyor. Rakipleri Bergama Sportif Faaliyetler A.Ş ise 9. sırada. Şenocak, "Ligdeki sıralama ve puanlar bizim için önemli değil. Önemli olan, kalan maçlardaki galibiyetlerimiz," şeklinde konuştu. Takım, Bergama maçıyla beraber ligde kaldığı yerden devam etmek ve sezon sonunda istenilen başarıya ulaşmayı hedefliyor.

Taraftarlara Davet

Tüm taraftarlar, Pazar günü saat 15:00'te Tokat Gazi Osman Paşa Stadı'nda gerçekleşecek bu önemli karşılaşmada takımlarını desteklemeye davet edildi. Şenocak, "Bergama maçında alacağımız bir galibiyetle bayramı erken kutlamak istiyoruz," diyerek sözlerini tamamladı.

 

Jelert, Galatasaray’la ilk antrenmanına çıktı Jelert, Galatasaray’la ilk antrenmanına çıktı

 


 

Editör: Nurhan İçmez