Tokat Belediye Plevnespor, TFF 3. Lig Yükselme Play-Off 2. Tur maçında Muş 1984 Muşspor’a yenilerek umutlarını gelecek sezona taşırken, İstanbul Onbeşliler Taraftarlar Derneği takıma verdikleri mücadeleden ötürü bir teşekkür mesajı yayınladı. Taraftarlar derneği, futbol takımına ve emeği geçen herkese desteklerini ve minnettarlıklarını ifade etti.

Sivasspor taktik çalıştı Sivasspor taktik çalıştı

Açıklamada, "Tokatspor, Tokat'ta yaşayan ve gurbetteki tüm hemşehrilerimizin aşkıdır. Bu sadece bir takım değil, yaşanması gereken bir sevda," ifadelerine yer verildi. İyi ve kötü günlerde, acı ve kederde daima takımın yanında olmanın gurur verici bir yaşam biçimi olduğu vurgulandı.

Dernek, Tokat Belediye Plevnespor’un geçmişte yaşanan zorluklara rağmen gösterdiği direnç ve başarıdan ötürü gurur duyduğunu belirtti. Ayrıca, takımın sadece bu sezon değil, daha önce de birçok başarıya imza attığını ve şehrin profesyonel futbol liglerinde yeniden temsil edilmesine olanak sağladığını aktardı.

İstanbul Onbeşliler Taraftarlar Derneği tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 

“Tokatspor, Tokat’ta yaşayan ve Tokatlı olup gurbette hayat mücadelesi içerisinde bulunan bütün memleket sevdalılarının aşkıdır. 
Öyle bir aşk ki sadece takım değil, anlatılmaz ve yaşanır türden bir sevdadır. İyi günde, kötü günde; acı da ve kederde, her daim bordo-beyazın yanında dimdik durmaktan gurur duyulan bir yaşam biçimidir.
Her haftası büyük bir heyecan fırtınası ile dolu dolu olan 2023-2024 futbol sezonunu tamamladık. 16 Eylül 2021’de haber bültenlerine düşen ‘’52 yıllık Tokatspor artık yok’’ manşetlerine tanık olan, sokakta oynasan kaldırımdan yine destekleriz durumundan bugünlere geldik. Gururluyuz.
Evet, Tokat Belediye Plevnespor’umuz; göz göre göre kapatılan ve elimizden kayıp giden Tokatspor’umuzun ardından kurulduğu ilk yıl Tokat Amatör 1.Küme Şampiyonu hemen ardından Bölgesel Amatör Lig Şampiyonu olarak TFF 3.Liglere dönerek profesyonel futbol liglerinin şehrimizde yeniden yaşanmasına vesile oldu.
Bu sezon uzun yıllar sonra maçsız geçen pazarlarımıza renk, heyecan ve adrenalin kattı. Büyük özveri ve kısıtlı imkanlarla mücadele ettiği ligde TFF 2.Lige Yükselme Play-Off Maçları oynama başarısı göstererek 2.Ligin adeta kapısından döndü. 
Tokat Belediye Plevnespor Kulübünün kurulması ve sonra ki süreçlerinde büyük emekleri olan başta merhum Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Vejdi AYÇA’ya, 
Bir önceki dönem Tokat Belediye Başkanlığı ve Kulüp Başkanlığı görevini yürüten Av. Eyüp EROĞLU ve arkadaşlarına, 
Son dönem yaşadığı sağlık sorunları nedeni ile yeşil sahalardan uzak kalmak zorunda kalan As Başkanımız İsmet YİĞİT’e; 
31 Mart mahalli idareler seçimleri sonrasında Tokat Belediye Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Kemal YAZICIOĞLU başkanımıza ve ekip arkadaşlarına da bu sevdayı sahiplenip almış oldukları bayrağı daha da ileri taşıma adına sergiledikleri çalışmalardan dolayı;
Ve Tokat’ımızın gözbebeği, marka değeri, batıya açılan kapısı, bacasız fabrikası, en önemli tanıtım aracı futbol takımımızın teknik patronu Semih TOKATLI hocamıza,
Ekibine, her biri birbirinden değerli, kaliteli ve karakter abidesi futbolcularımıza, tesisimizin malzemecisinden, aşçısına, şoföründen, teknik servisine büyük bir aile olan bütün çalışanlarına ve değerli yönetim kuruluna;
Kimsenin inanmadığı bir noktada gönlü ve yüreği bordo-beyaz kalplerle atan ve herkesi bu sevdaya inandırıp o umudun peşinden koşan gurbette Onbeşliler, Tokat’ta Ultras Cephe ve Teşkilat Always taraftar gruplarımıza;
İç saha maçlarımızın heyecanını bizlere eldeki kısıtlı imkanları ölçüsünde yaşatan-izleten HAP TV’ye, dijital içerik ve mecra desteği ile kaynak sağlayan Tokat Hürsöz Gazetesi Spor Muhabiri Mustafa IŞIK’a,
TEŞEKKÜR EDİYORUZ. 
Bizler, büyük güçlü dinamik bir aileyiz. Her zaman her daim hep biriz, hep birlikteyiz, birlikte güzeliz.
Yarım kalmış bir hikayemiz var. O hikayeyi tamamlamak üzere 2024-2025 futbol sezonunda yine yeniden besmeleyi çekecek ve yola koyulacağız. 
Bu şehri sportif anlamda hak ettiği başarı ve güzelliklere kavuşturmak adına kolları sıvayıp hep birlikte yeniden çalışacağız. 
Biz Tokatsporluyuz!
Tokatspor’u da önce 2.Lige sonrasında TFF 1.Lige çıkaracağız
İstanbul Onbeşliler Taraftarlar Derneği”

Muhabir: Burhan Arar