Üniversite Sağlık Birimlerinde Çalışacak 62 Sözleşmeli Personel İçin Başvurular Başladı.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, çeşitli sağlık birimlerinde görevlendirilmek üzere toplamda 62 sözleşmeli personel alacak. Resmi duyuru ilan.gov.tr'de yayımlanarak adaylara son başvuru tarihi olarak 13 Mayıs 2024 belirlendi.

Kto Karataylılar eğitimde dayanışmanın örneği oldu Kto Karataylılar eğitimde dayanışmanın örneği oldu

İlanın Detayları ve Alım Şartları

Üniversitenin Rektörlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, alım; Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü, Sulusaray FTR/Termal Tedavi Merkezi ve diğer birimlerinde gerçekleştirilecek. Alınacak personel, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrası ve 28.06.2007 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar'ın Ek 2. maddesinin (b) fıkrasına göre 2022 dönemi KPSS puan sırası esas alınarak seçilecek.

Pozisyonlar ve Başvuru Koşulları

İlan edilen pozisyonlara başvuru yapacak adayların 2022 dönemi Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan (KPSS) gerekli puanı almış olmaları gerekiyor. Adayların, sağlık araştırma ve uygulama merkezlerinde ve termal tedavi merkezlerinde çalışacak olmaları, bu pozisyonlar için özel bütçeden giderlerin karşılanacağını gösteriyor.

Başvuru Süreci ve Tarihleri

Başvurular, belirtilen pozisyonlar için 13 Mayıs 2024 tarihine kadar ilan.gov.tr üzerinden online olarak yapılacak. Adayların, başvuru formunu doldururken KPSS puanlarını ve diğer gerekli belgeleri sisteme yüklemeleri gerekiyor. Ayrıca, adayların başvuru sürecini takip etmeleri ve belirlenen tarihler arasında gereken evrakları tamamlamaları önem arz ediyor.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nin Sağlık Alanındaki Yatırımları

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nin bu alımda gösterdiği özen, üniversitenin sağlık alanındaki yatırımlarına ve kaliteli hizmet sunma hedefine işaret ediyor. Alınacak sözleşmeli personellerin, bölgenin sağlık hizmetlerine önemli katkılarda bulunması ve üniversitenin sağlık alanındaki hizmetlerini daha da ileriye taşıması bekleniyor.

Muhabir: Murat Onur