Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eger, şehrin spor altyapısındaki önemli gelişmeleri ve planları hakkında bilgi verdi. Eger, "Tokat ili olarak bu sezonu oldukça rahat geçirdik. Özellikle merkezde, kız ve erkek sporcu kabulünde hiçbir eksikliğimiz olmadı. İlçelerdeki Yüksekokullar için yurt sorunlarına çözüm arayışlarımız devam ediyor. Ayın yirmi yedisinde tüm illerle birlikte bakanlığımıza eksikliklerimizi ileteceğiz." dedi.

Ayrıca, futbol hakemliği ve spor müsabakalarındaki eleştiriler hakkında da konuşan Eger, "Her alanda eleştiri hakkımız var. Ancak hakemlere yönelik saldırıları kınıyoruz. Hakemler de hata yapabilir. Bu, Türk futbolunun değerini artıracak davranışlarla düzelecektir." ifadelerini kullandı.

Eger, ayrıca Ali Yücel salonunun yenilenmesinden ve Uzunburun Sentetik futbol sahasının gece aydınlatma ihalesinden bahsetti. "Amatör spor müsabakaları için salonumuzu yeniledik ve futbol sahamızın aydınlatma ihalesini tamamladık. Antrenörlerimiz için de gece ve gündüz çalışma imkanı sağlayacağız." dedi.

Son olarak, atletizm sahası ve spor salonu projeleri hakkında bilgi veren Eger, "Atletizm sahamızın projelerini tamamladık ve 2.500 kişilik spor salonumuzun yapımı son aşamada. İlimize spor faaliyetleri getirmek için federasyonlarla görüşeceğiz." şeklinde konuştu.



Editör: Haber Merkezi