Tekne Orucu3Birbirinden eğlenceli ücretsiz etkinlikleri ile Kanal Tokat kenarında Tokat Belediyesi İftar Çadırında Tokatlı çocuklar Tekne Orucum İftar programında buluştu. Ücretsiz etkinliklerde palyaço, tahta bacak, Yüz Boyama, Sosis Balon, Buuble Show, Yarışmalar, Disney kahramanları, sahne performansları yer aldı.  Çocukların iftar menüsünde Köfte, pilav, patates cips ve meyve suyu yer aldı. 

Tekne Orucum İftarında çocukları AK Parti Tokat Milletvekilleri Yusuf Beyazıt ve Mustafa Arslan da yalnız bırakmadı.

Eroğlu çocuklara seslendi

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, çocuklara seslenerek oruçlarının kabul olmasını temenni ederken "Siz mutlu olursanız biz de mutlu oluruz. Siz gülerseniz biz de güleriz. Değerli evlatlarım biz size çok güveniyoruz. Siz bu ülkenin, Tokat'ın geleceğisiniz." dedi. Başkan Eroğlu çocuklardan "Şehrimizi tertemiz tutmaya var mıyız? diye sorarak evet cevabıyla bir de söz aldı.  

Vekiller iftar sevincine ortak oldu

Yusuf Beyazıt da  "Geçmişten geleceğe, Ramazan geleneklerimizden Tekne Orucu. Milletvekilimiz Mustafa Arslan,Belediye Başkanımız ve Başkan Adayımız Eyüp Eroğlu ile birlikte Tekne orucu iftarı programında çocuklarımızla bir araya gelerek onların iftar sevincini paylaştık" dedi. 

Muhabir: Mihriban Koçaker