Tokat Belediyesi tarafından çocuklara yönelik düzenlenen 3D Hologram Sirk Gösterisi, 26 Haziran Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ücretsiz etkinlik iki ayrı seans halinde çocuklarla buluştu.

Kırmızı-mavi gözlüklerle izlediler

Tokatlı Öğrenciler Gazileri Unutmadı: Dua Edip Sohbet Ettiler
Tokatlı Öğrenciler Gazileri Unutmadı: Dua Edip Sohbet Ettiler
İçeriği Görüntüle

Gösteri öncesinde çocuklara holografik görüntüleri algılamaları için bir tarafı kırmızı, diğer tarafı mavi olan 3D gözlükler dağıtıldı. Gözlüklerini takan çocuklar, sahnedeki holografik görüntüleri üç boyutlu olarak izledi. Işık ve teknolojinin kullanıldığı gösteride eğlenceli görüntüler ortaya çıktı.

Gerçek ile hayal aynı sahnede buluştu

3D Hologram Sirk Gösterisi, klasik sirk gösterilerinden farklı olarak holografik görseller üzerine kuruldu. Teknolojinin oluşturduğu görüntülerle gerçek ve hayal arasındaki sınır sahnede farklı bir deneyime dönüştü.

Tokat Belediyesi çocuklara teşekkür etti

Tokat Belediyesi sayfasında, etkinliğin ardından yapılanı açıklamada gösteriye katılan çocuklara ve ailelerine teşekkür edildi.
Belediyeden yapılan açıklamada, “Çocuklarımız için düzenlediğimiz 3D Hologram Sirk Gösterimize gösterdiğiniz ilgi için tüm çocuklarımıza ve ailelerimize teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haber Merkezi