Tokat Belediye Plevnespor, TFF 3. Lig 4. Grup'ta 22. hafta heyecanında İstanbul temsilcisi Sultanbeyli Belediye Spor ile karşı karşıya geliyor. 03 Mart 2024 Pazar günü, Tokat Gaziosmanpaşa Stadı'nda saat 14.00'de başlayacak bu kritik maç, play-off umutlarını sürdüren Tokat camiasında büyük bir heyecan yaratıyor. Ev sahibi ekip, tüm taraftarlarını destek için stada davet ediyor.

Semih Hoca'nın Çağrısı

Tokat Belediye Plevnespor'un deneyimli teknik direktörü Semih Tokatlı, Sultanbeyli Belediyespor maçının önemine dikkat çekerek, "Taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Pazar günü taraftarlarımızla bütünleşmek, o coşkuyu taraftarlarımızla her zaman olduğu gibi yaşamak istiyoruz. Çocuklarımız hırsı, azimli, arzulu, istekli. İnşallah hedefe doğru gidiyoruz," şeklinde konuştu.

Play-off Yarışı Kızışıyor

Haftaya gelindiğinde, Tokat Belediye Plevnespor, topladığı 30 puanla 7. sırada yer alarak play-off potasına girmek için mücadele ediyor. Lider Bitexen Adana 1954 Futbol Kulübü'nün ardından sıralama oldukça çekişmeli bir hal alıyor. Her hafta alınacak sonuçlar, play-off yarışındaki dinamikleri değiştirebilir, bu nedenle Tokat Belediye Plevnespor bu maçı kazanarak şansını artırmayı hedefliyor.
Sultanbeyli Ekibi Kümede Kalma Mücadelesinde
Karşılaşmanın diğer tarafında ise düşme potasında bulunan Sultanbeyli Belediye Spor yer alıyor. 19 maç sonunda 15 puan toplayabilen İstanbul temsilcisi, kümede kalma umudunu sürdürebilmek için Tokat deplasmanından puan ya da puanlarla dönmeyi amaçlıyor.

 

Editör: Haber Merkezi