Tokat Belediyesi, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Tokat Gençlik Merkezi ve Sıfır Atık Koordinatörlüğü iş birliği ile “Dünya Kül Tablası Değildir” etkinliği gerçekleştirildi. 

Taşlıçiftlik Kampüsünde gerçekleşen etkinliğe Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, üniversite yetkilileri ve öğrenciler katıldı.

YILMAZ:AMAÇ DUYARLILIĞI ARTTIRMAK

Tokat’ta gençlerimizin ve vatandaşlarımızın çevreye olan duyarlılığını artırmak için bu etkinliğin gerçekleştirildiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz, katkı veren Belediye Başkanımıza, Gençlik Merkezine ve öğrencilere teşekkürlerini iletti.

YAZICIOĞLU:TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLSUN

Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu da, çevreye duyarlılığın çok anlamlı ve kıymetli bir şey olduğunu ifade etti. Parklarda, sosyal alanlarda çevreye daha duyarlı olmamız gerektiğini ifade eden Belediye Başkanı sigara izmarit ve paketlerinin çevreyi çok fazla kirlettiğine dikkat çekerek etkinliğin Tokat’a ve tüm Türkiye’ye örnek olmasını diledi.

Giresun’da dere yatağına yapılan o inşaata yıkım kararı jet hızıyla uygulandı Giresun’da dere yatağına yapılan o inşaata yıkım kararı jet hızıyla uygulandı

Akabinde Belediye Başkanı ve Rektör öğrencilerle birlikte çevre temizliği yaptılar. Ağaçlara ise çevre mesajları astılar.

Muhabir: Mihriban Koçaker