Erbaalı Muhtarın Sokak Hayvanları İçin Yürek Isıtan Projesi Erbaalı Muhtarın Sokak Hayvanları İçin Yürek Isıtan Projesi

Tokat'ta günlük hayatı en çok olumszu etkileyen faktörlerden biri trafik olurken diğer ise yayaların yürümesini neredeyse imkansız hale getiren kaldırım işgali. Bu konuya çözüm noktasında halkın yeni Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'ndan beklentisi büyük. 

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu görevi devralmasının hemen ardından  yeni dönemde kaldırım işgallerine karşı net bir tavır takınacağı ve zabıta hizmetlerinin aktif çalışmaları ile soruna çözüm bulunacağına dair açıklama yapmıştı. 

Başkan Yazıcıoğlu'na bir yandan yoğun ziyaretler sürerken bir yandan toplantılar gerçekleşiyor. Başkan Yazıcıoğlu, bugün Tokat Belediyesi Zabıta Teşkilatı ile bir toplantı yaptı. Başkan 'Daha yaşanabilir bir Tokat' vurgusu yaparken vatandaşın yoğun şikayetçi olduğu kaldırım işgaline dair nasıl bir yol izleneceği merak konusu oldu. 

Toplantıyı Başkan Yazıcıoğlu, "Huzur, sağlık ve güvenliğimizin teminatı Zabıta Teşkilatımızda görev yapan değerli mesai arkadaşlarımızla bir aradayız. Daha yaşanılabilir bir Tokat şehri için tüm birimlerimizle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bütün mesai arkadaşlarımıza görevlerinde kolaylıklar dilerim" diyerek paylaştı. 

Zabıta Müdürlüğü personelleri ile düzenlenen programda iş işleyişi konusunda da fikir alışverişlerinde bulunan Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu; Zabıtanın görev ve sorumluluğu içerisinde yapması gereken ne varsa hepsine harfiyen dikkat edilmesi konusunun da altını çizdi.
Başkan Yazıcıoğlu: “Kaçak yapıdan, denetim ve kontrollere, şehir güvenliğinden, seyyar satıcılara birçok alanda hizmet veriyorsunuz. Gösterdiğiniz çaba için teşekkür ederim. Kurallar, yetki ve sorumluluklar çerçevesinde çalışmalarımıza devam edelim.” dedi.

Tokat Haberzabıta Tokat (1)

Muhabir: Mihriban Koçaker