Tokat’ta Öğretmen Akademileri kapsamında düzenlenen programda, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri, Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi ve Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği Genel Başkanı Selim Cerrah tarafından “İyi İnsan Olmak” konulu söyleşi gerçekleştirildi.
Eğitim camiası programda buluştu
Söyleşiye Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi Ahmet Akça, Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kır, kurum yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Programda iyi insan olmanın temel değerleri üzerine değerlendirmeler yapılırken, eğitim sürecinde değerlerin önemine dikkat çekildi.

Öğretmen ve öğrenciler söyleşiyi takip etti
Selim Cerrah’ın konuşmacı olduğu programda katılımcılar, eğitim ve insan ilişkileri üzerine gerçekleştirilen söyleşiyi dinledi. Öğretmen Akademileri kapsamında düzenlenen etkinlik, katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

Program mini konserle tamamlandı
Söyleşinin ardından düzenlenen mini konserle program sona erdi. Katılımcılar müzik dinletisiyle etkinlikte keyifli anlar yaşadı.




