Ziraat Bankası, Tokat’taki müşterilerine özel bir kampanya başlattı. Bu alışverişlerde toplamda 1.000 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı sunuluyor. Tüm detaylar haberimizde!

Emekli maaşını o bankaya taşıyacaklara 24 bin TL Emekli maaşını o bankaya taşıyacaklara 24 bin TL

Ziraat Bankası, müşterilerini memnun etmeye yönelik kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Tokat’taki Ziraat Bankası müşterileri, Vestel markasından yapacakları alışverişlerde 1.000 TL’ye kadar Bankkart Lira kazanma fırsatı yakalıyor. Bu kampanyadan faydalanmak için alışveriş öncesinde kampanyaya katılım sağlamak gerekiyor.

Ziraat Bankası 1.000 TL Ödeme Kampanyası

Ziraat Bankası’nın yaptığı son duyurulara göre, Vestel bayilerinden yapılacak 10.000 TL ve üstü alışverişlere 500 TL, ikinci alışverişlerde ise 500 TL olmak üzere toplamda 1.000 TL Bankkart Lira ödemesi yapılacak.

Kampanya Katılım Detayları

Kampanyaya katılım sağlamak için Ziraat Bankası’nın mobil uygulaması, internet bankacılığı veya kısa mesaj yöntemi kullanılabilir. Kısa mesaj yöntemiyle katılım sağlamak isteyen müşteriler, 4757 numarasına "VESTEL" yazıp gönderebilirler. Kampanyadan faydalanmak için alışverişlerin Vestel bayilerinden ve Bankkart POS cihazları üzerinden yapılması gerekiyor.

Bankkart Lira Kullanımı ve İade

Müşterinin kazandığı Bankkart Liralar anında hesaplara aktarılacak ve hemen kullanılabilir olacak. Ancak kullanılmayan Bankkart Liralar, Mayıs ayı sonunda iade alınacak. Bu nedenle, kampanyadan kazandığınız Bankkart Liraları kullanmayı unutmayın!

Kampanya Şartları ve Koşulları

Kampanya, sadece Vestel bayilerinden yapılan alışverişler için geçerlidir.
İlk alışverişte 500 TL, ikinci alışverişte 500 TL olmak üzere toplamda 1.000 TL Bankkart Lira kazanılabilir.
Katılım için 4757 numarasına VESTEL yazıp gönderilmesi veya Ziraat Bankası mobil uygulaması ve internet bankacılığı üzerinden katılım sağlanması gerekmektedir.
Kazanılan Bankkart Liralar, anında hesaplara aktarılacak ve kullanılmayanlar Mayıs ayı sonunda iade edilecektir.

Tokat’taki Müşteriler İçin Büyük Fırsat

Ziraat Bankası’nın bu kampanyası, Tokat’taki müşterilere önemli bir avantaj sağlıyor. Vestel’den yapacağınız alışverişlerde kazandığınız Bankkart Liraları hemen kullanabilir ve harcamalarınızda tasarruf sağlayabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen Ziraat Bankası mobil uygulamasını veya internet bankacılığını kullanarak kampanyaya katılın.

Muhabir: Mihriban Koçaker