Ünlü5Ünlü şarkıcı Murat Boz, Beşiktaş’ta bulunan Lütfi Banat İlkokuluna gelerek oyunu kullandı. Boz, "Hayırlı olsun ülkemiz için, yerel seçimlerimizde en güzeli olsun inşallah. Oy pusulası biraz uzundu o biraz tabi zaman alıyor" dedi.

Ünlü3

Beşiktaş Tevfik Fikret İlkokulu’nda oy kullanan Nilperi Şahinkaya’nın oyunun içinde bulunduğu zarfı sandığa atarken zorluk yaşadı. Şahinkaya'nın sandıkta yaşadığı zor anlar kameralara yansıdı. Ünlü sunucu Saba Tümer ise oyunu kullandıktan sonra çekime gideceğini söyleyerek okuldan ayrıldı.

Ünlü1

Türk sinemasının efsane isimlerinden Gülşen Bubikoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde oyunu kullanmak üzere Beykoz’daki Sedat Simavi Ortaokulu’na geldi. Oy kullanacağı sınıfa giren Bubikoğlu, ‘1290’ numaralı sandıkta oyunu kullandı. ‘Hayırlı olsun’ diyerek zarfı sandığa atan Bubikoğlu, oy kullanma işleminin ardından okuldan ayrıldı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz da oyunu erken kullanmayı tercih eden ünlülerden biri oldu. Sandıklar açıldıktan yaklaşık bir saat sonra Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu’na gelen Cem Yılmaz, oyunu kullanırken kendisini bekleyen muhabirlerin “atarken çekelim” cümlesine karşın pusulayı kaldırıp atacakmış gibi yaptı. 

Kaynak: İHA