Abant Gölü Milli Parkı yolu üzerindeki Akçaalan mevkiinde korku dolu anlar yaşandı. Ufuk T. yönetimindeki 41 HT 889 plakalı cip, Abant Gölü Milli Parkı’na doğru seyir halindeyken kontrolden çıkarak bir dereye tepetaklak düştü. Araç içerisinde bulunan Ufuk T. (39) ve eşi Havva T. (39), yanı sıra küçük çocukları Mustafa Arel T. (3) ve Elisa T. (8), su altında kalmaları sonucu boğulma tehlikesiyle burun buruna geldi.

Bu kritik anlarda, olay yerinden geçmekte olan duyarlı vatandaşlar hemen müdahale ederek, aileyi suların içinde sıkıştıkları cipten güçlükle çıkardı. Kurtarılan aile üyeleri, derhal Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan ailenin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi, bu da yaşanan korkutucu olayın ardından gelen bir rahatlama oldu.

Bu olay, yoldan geçen vatandaşların cesaret ve hızlı müdahalesinin önemini bir kez daha ortaya koyarken, aynı zamanda trafik güvenliği konusunda da dikkatli olunması gerektiğini hatırlatıyor. Aile, bu korkutucu deneyimin ardından sağ salim kurtulmanın sevincini yaşıyor.

Editör: Haber Merkezi