Yerel seçime tam bir ay kaldı ...
Partiler sahada nabız tutmaya devam ediyor. Vereceği oyu netleştirenler çoğunlukta. Buna karşın, yüzde yedi civarında bir kararsızlar oyu olduğuda konuşulanlar arasında . Kararsız oylarının çeşitlilik arz ettiği kesin. Son güne gelindiğinde bu oy oranı, muhtelif partilere oransal bir dağılım gösterecektir .
Geçen hafta Millet Partisi Genel Başkanı Av.Cuma Nacar Tokat'ta idi. Basın ile bir araya geldi. Çeşitli ziyaretlerde bulundu. Tokat halkı ile hasbihal etti.


Kendileri ile Radyo Extra'da bir canlı yayın yaptık . Nacar, iyi bir hukukçu, iyi bir siyasetçi, herşeyden öte çok iyi bir insan ve cesur bir lider olarak dikkatimi çekti. Gündeme dair konulardaki bakış açısı ve analiz yeteneği radyo dinleyicileri tarafından oldukça beğenildi.


Millet Partisi Tokat İl Başkanı İdris Durmuş'u bir süredir tanıyorum. Takım çalışması ve ikili ilişkilerde çok sevilen bir il başkanı. Yıllar öncesinden tanıdığım ve partilerine büyük emek veren Mustafa Yılmaz, Salih Akkoç'u ve dayanışma içinde davalarına hizmet veren tüm Tokat teşkilatını tebrik etmek isterim . Zoru başarmak adına fedakar duruşları , çok net ve taviz vermedikleri ilkeleri ile yollarına devam etmekteler...
Yolları açık olsun...