Yaşam

1.141 Metre Uzunluğa Sahip 5 Yıldır Kesintisiz Ulaşımı Sağlıyor Bölgesel Ticareti Ve Seyahat Konforunu Artırıyor

1.142 Metre Uzunluğundaki Devegeçidi Köprüsü ulaşımı Kesintisiz Sağlıyor. Bağlantı Yolları Sayesinde Eğil Kavşağı'ndaki Trafik Yükü Ana Yoldan Ayrıldı.

Abone Ol

Türkiye genelinde yürütülen dev kara yolu yatırımları, bölgesel ticareti ve seyahat konforunu artırmaya devam ediyor. Diyarbakır ile Elazığ arasındaki ulaşım aksını daha güvenli, hızlı ve kesintisiz hâle getiren Devegeçidi Köprüsü, 5 yıldır bölge halkına ve transit geçiş yapan sürücülere hizmet veriyor.

1.142 Metrelik Dev Yapı Vadide Kesintisiz Geçiş Sağlıyor

Devegeçidi Vadisi'nin yüksek standartlı bir şekilde geçilmesini sağlayan 1.142 metre uzunluğundaki dev köprü, bölgenin ana ulaşım altyapısına güç kattı. Zorlu coğrafi şartlara rağmen inşa edilen yapı sayesinde, vadi geçişindeki kaza riskleri ve zaman kayıpları tamamen ortadan kalktı.

Eğil Kavşağı'nda Trafik Yükü Hafifledi

Projeyle birlikte hayata geçirilen bağlantı yolları, Eğil Kavşağı'ndaki yoğun trafik yükünü ana yoldan ayırdı. Bu sayede bölgedeki araç akışı önemli ölçüde rahatlarken, hem şehir içi hem de şehirler arası transit ulaşımda yüksek konfor sağlandı. Yurt genelindeki bu tür ulaşım hamleleri, Türkiye'nin kara yolu ağını her geçen gün daha güçlü ve güvenli hâle getirmeye devam ediyor.

function pageRefresh() { sessionStorage.setItem("scrollPosition", window.scrollY); location.reload(); } function pageRefreshed() { const savedScrollPosition = sessionStorage.getItem("scrollPosition"); if (savedScrollPosition) { window.scrollTo(0, parseInt(savedScrollPosition, 10)); sessionStorage.removeItem("scrollPosition"); } } window.addEventListener("load", pageRefreshed); setInterval(function () { // Yenileme yapılmasını istemediğiniz URL'ler const excludeUrls = [ "https://www.tokathaber.com.tr/video/*", ]; // Eğer mevcut URL listede ise yenilemeyi durdur if (excludeUrls.some((url) => window.location.href.includes(url))) { return; } var isTypeVideo = document.querySelector( 'iframe[src^="https://www.tokathaber.com.tr/vidyome/embed/"]' ); var youtubeVideo = document.querySelector( 'iframe[src^="https://www.youtube.com/embed/"]' ); if (!isTypeVideo && !youtubeVideo) { pageRefresh(); } }, 60000); // **60 saniye**