Turgay Akıntaş 1983 doğumlu. Kendisini muhtar adayı olduğu Kemer Mahallesinin sorunlarını muhtar olmadan da çözmeye çalışan bir kişi olarak biliyor ve tanıyoruz.

Turgay Akıntaş 1983 doğumlu. Kendisini muhtar adayı olduğu Kemer Mahallesinin sorunlarını muhtar olmadan da çözmeye çalışan bir kişi olarak biliyor ve tanıyoruz.

Kemer Mahallesi sakinlerinin vereceği oyla muhtar olması sonrasında ise mahallenin daha büyük hizmetler alacağına inancım tam.

Peki O’na neden Bizim Turgay diyoruz?

Mahalle sakinleri ile hemhal olması, samimiyeti, gülen yüzü ve analitik düşünme kabiliyetiyle tüm mahalle zaten kendisine bizim Turgay diye hitap ediyor. Turgay Akıntaş her şeyden önce bu memleketin evladı. Şöyle bir yakın geçmişe bakıldığında ise bölgedeki muhtarlığa uzak olmayan, tanınan, sevilen, danışılan bir aileden geliyor.

Tokat TSO'da meclis üyeliği yapıyor olduğu gibi, çocukluk dönemlerinden beri yaptığı dürüst esnaflıkla da herkes tarafından bilinen ve sevilen birisi.

Vaatleri de öyle basit vaatler değil. En dikkat çekeni ise bana göre 24 saat kesintisiz hizmet garantisi veriyor olması. Hatta yeni muhtarlık binası vaadini gerçekleştirirse, ulaşılabilirlik ve kaliteli hizmet noktasında atacağı önemli adımlardan birisi de bu olacak.

İçme suyu hattı, kaldırım ve yol çalışmaları, kanalizasyon hattı, çocuk, engelli ve yaşlı dostu hız koridorları altyapı noktasında öne çıkan vaatleri. Sosyal kişiliği ile sosyal açıdan mahallesine hizmet getireceği de aşikar. Tokat Belediyesinin hanım konağı ve gençlik merkezi gibi bir çok mahallede bulunan çalışmalarını, Kemer Mahallesine getirmek için büyük çaba harcayacağının sözünü verdi bile.

Bizim Turgay, çalışkanlığı, dürüstlüğü, güler yüzü ile benim il genelindeki favori muhtar adaylarımdan birisi. "Enerjisi ile Kemer'e Sinerji Gelecek" benim sloganım olsun. Ama onun çalışkan ekibiyle ürettiği sloganı biraz daha farklı. "Değişmeye değil, değiştirmeye geliyoruz" diyor.

Turgay Akıntaş, Kemer'e yakışır.  Allah, Turgay Kardeşimizin yolunu bahtını açık eylesin diyor kendisine ve diğer adaylara hizmet yarışlarında başarılar diliyorum...