Erbaa Belediyesi, yaz akşamlarını çocuklar için açık hava sinemasıyla renklendirdi. Açık hava sineması etkinliğinin ilk adresi, Erbaa Belediyesi Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi’nin bahçesi oldu. Yaz akşamında kurulan sinema alanında çocuklar, alışılmış kapalı salonların dışında film izleme fırsatı buldu. Etkinlik, özellikle yaz tatilini ilçede geçiren çocuklar için akşam saatlerine farklı bir seçenek ekledi.
Açık havada gerçekleştirilen gösterimle Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi’nin bahçesi bu kez sinema salonuna dönüştü. Çocukların bir araya geldiği program, yalnızca film gösteriminden ibaret kalmadı; yaz akşamının açık havada ve birlikte geçirilmesine de imkan verdi. Belediyenin duyurusunda ailelere ve çocuklara yönelik çağrı da öne çıktı.

Erbaa açık hava sineması gelecek hafta yeniden kurulacak
İlk buluşmayı kaçıran çocuklar için program devam ediyor. Erbaa Belediyesi’nin verdiği bilgiye göre açık hava sineması gelecek hafta yeniden Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi’nin bahçesinde düzenlenecek. Böylece aynı noktada ikinci kez sinema gösterimi gerçekleştirilecek.
İkinci etkinliğin ardından sinema perdesi bu kez Park Vadi Millet Bahçesi 2. Etap’a taşınacak. Böylece etkinlik farklı bir noktada çocuklarla buluşmayı sürdürecek.




