Tokat’ın Erbaa ilçesine çocuklara yönelik yeni bir eğitim merkezi kazandırılması için önemli bir adım atıldı. Hacı Münevver ve Murat Aydın 4-6 Yaş Çocuk Akademisi için Tokat Valiliği, Tokat İl Müftülüğü ve ASKON arasında iş birliği protokolü imzalandı.
Protokol, Tokat Valiliği makamında düzenlenen programla imza altına alındı.
Protokol Tokat Valiliğinde imzalandı
Protokol imza programına Tokat Valisi Abdullah Köklü, Tokat İl Müftüsü Esat Yapıcı ve ASKON Başkanı Orhan Aydın katıldı.
İmzalanan protokolle Erbaa ilçesinde Hacı Münevver ve Murat Aydın 4-6 Yaş Çocuk Akademisinin inşa edilmesi planlanıyor.

Çocuklara yönelik yeni eğitim ortamı oluşturulacak
Proje kapsamında Erbaa’ya kazandırılacak akademiyle çocukların erken yaşlardan itibaren değerler eğitimiyle buluşabilecekleri yeni bir eğitim ortamı oluşturulması hedefleniyor.
Akademide çocukların gelişim özelliklerine uygun eğitim almaları amaçlanıyor.
Tokat Valiliği, İl Müftülüğü ve ASKON arasındaki iş birliğiyle hayata geçirilmesi planlanan Hacı Münevver ve Murat Aydın 4-6 Yaş Çocuk Akademisi, Erbaa’da okul öncesi dönemdeki çocuklara yönelik yeni bir eğitim alanı olarak hizmet verecek.





