Tokat voleybol hakemliği yeni sezon öncesinde önemli bir başarı elde etti. Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem ve Gözlemciler Kurulu tarafından bu yıl düzenlenen Gözlemci ve Hakem Klasman Semineri’ne Tokat’ı temsilen 5 hakem ve 1 gözlemci katıldı.

Seminer ve klasman sürecinin ardından Tokatlı hakemlerin yeni sezonda görev yapacakları klasmanlar da belli oldu.

Asım Fırat Dicle ve Safa Tarun Süper Lig’e yükseldi

Karabük İdmanyurdu Yeni Sezona İddialı Hazırlandı, Büyüktepe Mesajı Verdi
Karabük İdmanyurdu Yeni Sezona İddialı Hazırlandı, Büyüktepe Mesajı Verdi
İçeriği Görüntüle

Tokat hakemliğinin dikkat çeken başarısı Asım Fırat Dicle ve Safa Tarun’dan geldi. İki hakem AB klasmanına yükselerek Süper Lig’e terfi etti.

Dicle ve Tarun, yeni sezonda Tokat’ı Süper Lig’de temsil edecek.

Ali Özüpak A Klasman Gözlemci oldu

Tokat’ı seminerde gözlemci olarak temsil eden Ali Özüpak da klasman başarısı elde etti. Özüpak, A Klasman Gözlemci olarak görev yapmaya hak kazandı.

Tokat’tan 5 hakem liglerde görev yapacak

Yeni sezon klasmanları diğer Tokatlı hakemler açısından da netleşti. Osman Gövdeli ve Mustafa Demir B Klasman Hakemi olarak görev alacak. Yusuf Arslan ise C Klasman Hakemi olarak liglerde Tokat’ı temsil edecek.

Böylece Tokat, yeni sezonda Ali Özüpak, Safa Tarun, Asım Fırat Dicle, Osman Gövdeli, Mustafa Demir ve Yusuf Arslan ile voleybol liglerinde temsil edilecek.

Muhabir: Burhan Arar