Tokat’ta meydana gelen trafik kazasında, motosikletin çarptığı 60 yaşındaki Hasan Erden yaşamını yitirdi. Kaza, önceki gün kentin en yoğun güzergâhlarından biri olan Vali Zekai Gümüşdiş Bulvarı üzerinde yaşandı.

A W460236 03Park halindeki araçların arasından yola çıktı
İddialara göre, M.E.G. yönetimindeki 60 AGB 630 plakalı motosiklet, park halindeki araçların arasından bir anda yola çıkan Hasan Erden’e çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Erden, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede yaşam savaşını kaybetti
Yoğun bakıma alınan 60 yaşındaki Hasan Erden, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kaza sonrası motosiklet sürücüsü M.E.G. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Görgü tanıkları kazayı anlattı
Olayı gören çevredeki vatandaşlar, kazanın bir anda meydana geldiğini ve Hasan Erden’in yola çıkarken motosikleti fark etmediğini ifade etti. Bölgedeki esnaf ise, özellikle bulvar üzerindeki park edilen araçların görüşü engellediğini ve benzer kazaların daha önce de yaşandığını belirtti.

Kaynak: İHA