Tokat Belediyesi ekipleri, dün etkili olan olumsuz hava koşullarının ardından şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdürdü. Sel ve taşkının neden olduğu sorunlara müdahale eden ekipler, mevcut yağmur suyu hatlarındaki arızaları gidermek için sahada görev yaptı.

Arıza1Sanayi bölgesinin tahliye hattı yenilendi

Çalışmalar kapsamında Yeşilırmak Mahallesi’nde, sanayi sitesi bölgesini de kapsayan yağmur suyu tahliye hattında düzenleme yapıldı. Hattın, Q1000 ölçüsündeki yeni sistem borular kullanılarak yenilendiği bildirildi.

Tokat Yağış Sonrası (2)Başkan Yazıcıoğlu’ndan tedbir çağrısı

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat başta olmak üzere Türkiye’nin farklı bölgelerinde ani gelişen sağanak, fırtına ve doludan olumsuz etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Tokat Yağış Sonrası (1)Vatandaşlardan olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını isteyen Yazıcıoğlu, ihtiyaç halinde her türlü destek talebinin ALO 153 Beyaz Masa hattı üzerinden belediyeye iletilebileceğini hatırlattı.

Tokat Belediyesi 30 gün süre verdi: Belgesi olmayan mezarlar için kritik karar
Tokat Belediyesi 30 gün süre verdi: Belgesi olmayan mezarlar için kritik karar
İçeriği Görüntüle

Tokat Yağış Sonrası (4)

Kaynak: Haber Merkezi