İki dönemdir Avlunlar Eze Köyü Muhtarlığı yapan Muhtar Ferhat Kılıçaslan muhtarlık bölgesindeki çalışmalarının devamını İl Genel Meclisinde sürdürerek bölgenin kalkınması için çalışmalar yapacağını belirttiği açıklamasında "yöremizin eksikliklerini ve ihtiyaçlarını bilen birisi olarak Gökdere Havzasının kalkınması için elimden geleni yapacağım. Bu sebeple Ak Partiden il genel meclisi üyeliği için aday oldum.

Çevremde beni tanıyanların bugüne kadar nasıl çalıştığımı iyi bildiklerini düşünüyorum. Yani yapacağım çalışmalar bölgemizin eksik kalan kısımları için olacak. Bugüne kadar siyasetçilerimiz, valiliğimiz ve il genel meclisi ile koordineli olarak yöremizin eksiklerini tamamladık. Şimdi biraz daha alan genişleterek memleketimizin geri kalanı için çalışmayı istiyorum. Burada Ak Parti Tokat teşkilatlarımız, Milletvekillerimiz Av. Yusuf Beyazıt, Av. Mustafa Arslan, Cüneyt Aldemir ve il başkanımız Ali Özer yaptığım tüm hizmetlerden haberdarlardır.

Bürokrasi ve siyaseten yapılması gerekenler için bugüne kadar nasıl yaptım ise bundan sonrasında aynı koordinasyonu sağlayarak Tokat'ımız için canla başla çalışmaya söz veriyorum. Yöremizin insanı başta olmak üzere şahsımı tanıyanlar nasıl çalıştığımı iyi bilirler, yeni tanıyacaklar içinde kendimi ifade etmek üzere kapı kapı dolaşıp sıkılmadık el bırakmayacağım, dedi. 

Aday tanıtım için tıklayın

https://www.facebook.com/100001431966069/videos/803085011586208/