Yılmaz Erdoğan’ın ünlü dizisi 'İnci Taneleri', ikinci fragmanıyla sosyal medya gündemini sarsmaya devam ediyor. Hazar Ergüçlü’nün canlandırdığı Dilber karakterinin, 'Gemileri Yakarım' şarkısı eşliğinde yaptığı pavyon dansı, milyonlarca kez izlenerek viral oldu. Sosyal medya kullanıcıları, bu etkileyici performansı kendi videolarında yeniden yaratmaya başladı.

Dizide Yılmaz Erdoğan, Azem Yücedağ karakterine hayat verirken; Şenol Sönmez yönetmenliğindeki bu BKM Yapım eseri, 25 Ocak Perşembe günü saat 20.00’de Kanal D’de izleyiciyle buluşacak. Oyuncu kadrosunda Hazar Ergüçlü’nün yanı sıra Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimler yer alıyor.

'İnci Taneleri' dizisinin "Herkes yer içer, hesabı Dilber öder..." cümlesiyle başlayan ikinci fragmanı, gerçek bir pavyonda çekilen ve Ankara pavyon oyun havası performansı içeren sahnelerle dikkat çekti. Hazar Ergüçlü, bu rolü için Anadolu Ateşi’nden Elif Erol’dan özel dersler alarak haftalarını ve saatlerini prova yaparak geçirdi.

Bu hafta seyirciyle buluşacak olan 'İnci Taneleri', tanıtımlarıyla gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Herkes, Dilber'in 'Gemileri Yakarım' şarkısı eşliğinde yaptığı şovu konuşuyor ve sosyal medyada paylaşarak bu akımı büyütüyor.