Edinilen bilgilere göre, ilçede gün boyunca etkisini sürdüren kuvvetli rüzgâr, bir ağacın gövdesinin kırılmasına neden oldu. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, Lojman çevresine devrilen ağaç, o anda yoldan geçen bir vatandaşın hemen yakınında yere düştü. Vatandaşın düşme anında bölgeden uzaklaşması sayesinde herhangi bir yaralanma yaşanmadı.
İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, devrilen ağacı keserek kaldırdı ve çevrede güvenlik tedbirleri aldı. Ekiplerin çalışmasının ardından bölgede normale dönüldü.
Yetkililer, olumsuz hava şartlarının devam edebileceğini belirterek vatandaşlara ağaçlık ve riskli alanlarda dikkatli olmaları çağrısında bulundu.
Son Anda Fark Etti, Ölümden Döndü
Tokat'ın Niksar ilçesinde etkili olan kuvvetli rüzgârın kırdığı ağaç, kaymakamlık lojmanı yanında devrildi.
Muhabir: Sedat Özata
Yorumlar