Nesine 3 lig 3 gurup takımlarından Güneydoğu Anadolu temsilcisi Ağrı 1970 Spor Kulübü zorlu Niğde deplasmanına galibiyete gidiyor.

Altınsoy, “Geçen hafta evimizde zorlu bir maç oynadık ama bu maçta rakibimiz olan Kırıkkale FK SK takımına 2-0 mağlup olduk. Ağrı takımı olarak evimizde oynadığımız 4 maçın 3’ünden mağlup ayrıldık. Takım olarak deplasmanda daha iyi maçlar oynuyoruz ama bu başarıyı evimize taşımak gerekiyor. Şu an artık bizim için oynanan maçlara geri dönmenin bir anlamı yok. Şimdi cumartesi günü deplasmanda zorlu bir maç bizi bekliyor. Niğde deplasmanında Niğde Belediyespor karşısında takım olarak tek hedefimiz var. Niğde Belediyespor engelini kayıpsız geçip evimizde Kırıkkale takımı karşısında kaybettiğimiz 3 puanı burada telafi etmenin yollarına bakacağız. Kulüpte sıkıntılar var. İnşallah bu sıkıntıları aşarsak ligde tekrar ses getiren bir takım oluruz" dedi.

Pazarspor–Tokat Belediyespor maçında Hakan Aktaş düdük çalacak
Pazarspor–Tokat Belediyespor maçında Hakan Aktaş düdük çalacak
İçeriği Görüntüle

Takımda sakat oyuncularla ilgili bilgi veren Altunsoy, "Takımda sakat 2 sporcumuz bulunuyor. Bunlar Baydoğan ve Ahmet Taner. Bu Niğde maçında kesinlikle yoklar. Şu an ligde 12. sıradayız, puanımız ise 8 ama bizim için bu başarı değil. Rakibimiz Niğde Belediyespor ise ligde 7. sırada, puanları ise 15. Böyle zor bir ortamda zor maç bizi bekliyor. Cumartesi günü Niğde Belediyespor ile oynadıktan sonra salı günü evimizde Ziraat Türkiye Kupası'nda İstanbulspor ile kupa maçını oynayacağız. Pazar günü ise Osmaniyespor takımı ile lig maçını oynayacağız. Evimizdeki bu maçlarda alabildiğimiz kadar puan alıp ligde rahat bir nefes almak istiyoruz. Takım olarak, camia olarak bunu başarmak için sahada tüm şartlarımızı zorlayacağız. Ağrı ilinden, doğup büyüdüğüm, takımında futbolculuk ve hocalık yaptığım Tokat’ıma, dostlarıma kucak dolusu selamlar gönderiyorum. Kalın sağlıcakla.” diye konuştu.

Muhabir: Burhan Arar