Şırnak’ın Uludere ilçesinde TIR ile çarpışan yolcu otobüsü, savrularak yol kenarındaki bir eve çarptı. Kazada ağır yaralanan otobüs şoförü Sabri Yumak hayatını kaybetti, 14 kişinin tedavisi sürüyor.

Çarpışmanın ardından eve çarptı

Kaza, sabah saatlerinde Uludere ilçesine bağlı Hilal beldesinin girişinde meydana geldi. 06 BY 7711 plakalı yolcu otobüsü, plakası henüz öğrenilemeyen TIR ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan otobüs, yol kenarındaki bir eve çarparak durdu. Kazada 15 kişi yaralandı.

Erbaa’da Tır ile Traktör Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı
Erbaa’da Tır ile Traktör Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı
İçeriği Görüntüle

Otobüs şoförü hastanede hayatını kaybetti

İhbar üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri gönderildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Kurtalan ve Şırnak’taki hastanelere kaldırıldı.

Ağır yaralı olarak hastaneye götürülen otobüs şoförü Sabri Yumak, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

14 yaralının tedavisi sürüyor

Kazada yaralanan diğer 14 kişinin hastanelerdeki tedavileri devam ediyor. Jandarma ekipleri kazanın nasıl meydana geldiğinin belirlenmesi için soruşturma başlattı.

Kaynak: iHA