Tokat Haber’in deneyimli muhabirlerinden Mihriban Koçaker, Albay Oğuz Timur ile hayatını birleştirdi. Çiftin düğünü Yıldız Wedding Salonu’nda gerçekleştirildi.

Güzel bir havada yapılan kır düğününde Koçaker ve Timur çifti, mutluluklarını davetlilerle paylaştı.

Mihriban

Resmî smokini dikkat çekti

Albay Oğuz Timur, düğün törenine “Mestres” adı verilen resmî smokinle katıldı. Timur’un özel gün için tercih ettiği kıyafet, düğünde dikkat çeken ayrıntılardan biri oldu.

Meslektaşları yalnız bırakmadı

Mihriban Koçaker’i bu mutlu gününde mesai arkadaşları ve meslektaşları yalnız bırakmadı. Düğüne katılan davetliler, çiftin sevincine ortak olarak iyi dileklerini iletti. Tokat Basın Konseyi Başkanı ve Tokat Haber İmtiyaz Sahibi Kemal Özdilek de Mihriban Koçaker ile Albay Oğuz Timur’u tebrik etti. Özdilek, çifte sağlık, huzur ve mutluluk içinde geçirecekleri bir ömür dileyerek, “Mesai arkadaşımız Mihriban Koçaker ile kıymetli eşi Oğuz Timur’u kutluyor, kurdukları yuvanın sevgi ve mutlulukla daim olmasını temenni ediyorum” dedi.

mihriban2

Kır düğünü güzel havada yapıldı

Yıldız Wedding Salonu’nda düzenlenen kır düğünü güzel bir havada geçti. Mihriban Koçaker ile Albay Oğuz Timur, davetlilerin katıldığı törenle yeni hayatlarına ilk adımı attı.

Tokat’ta 16 Kişiye İş Kapısı Açıldı: Başvurular Şahsen Alınacak
Tokat’ta 16 Kişiye İş Kapısı Açıldı: Başvurular Şahsen Alınacak
İçeriği Görüntüle

Tokat Haber ailesi olarak mesai arkadaşımız Mihriban Koçaker ile Albay Oğuz Timur’a sağlık, huzur ve mutlulukla geçecek bir ömür diliyoruz.

Muhabir: Burhan Arar