KOSGEB Denizli İl Müdürü Sadullah Dülger, Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Tarihi Canikli Konağı'nda gerçekleşen görüşmede şehirlerin gelişimi, yerel kalkınma ve üretken belediyecilik anlayışı üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Yerel kalkınma ve şehir vizyonu ele alındı

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ile bir araya gelen KOSGEB Denizli İl Müdürü Sadullah Dülger, görüşmede Türkiye'nin geleceği, şehirlerin kalkınması, yerel yönetimlerin rolü ve üretken belediyecilik anlayışı üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette, şehirlerin ekonomik ve sosyal gelişimine yönelik çalışmalar da ele alındı.

Recep Yazıcıoğlu'nun hizmetleri anıldı

Ziyaret sonrası açıklama yapan Sadullah Dülger, "Süper Vali" olarak hafızalarda yer edinen merhum Recep Yazıcıoğlu'nun emaneti olarak gördüğü Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu ile bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Tokat'ta gökyüzü sert değişecek, Meteoroloji saat vererek uyardı!
Tokat'ta gökyüzü sert değişecek, Meteoroloji saat vererek uyardı!
İçeriği Görüntüle

Görüşmede ayrıca Recep Yazıcıoğlu'nun Aydın ve Denizli'de görev yaptığı dönemde hayata geçirdiği hizmetler ve bıraktığı izler de konuşuldu.

Selamlarını iletti

Dülger, Aydın ve Denizli'deki vatandaşların selamlarını Başkan Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'na ilettiklerini belirterek, Başkan Yazıcıoğlu'nun da iyi dileklerini aldıklarını söyledi.

Nazik ev sahipliği dolayısıyla teşekkür eden Dülger, Tokat Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalarda Başkan Yazıcıoğlu'na başarı dileklerini iletti.

Gerçekleşen ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Kaynak: Aydın 24 Haber