Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı ve Omafil Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, 2'nci Lig ekiplerinden Merkür Jet Erbaaspor'un yeni Kulüp Başkanı Cihat Akın Arslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Erbaa Belediyesi'nde gerçekleşen buluşmaya Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl de katıldı. Ziyarette hem kulübün yeni yönetimine başarı dilekleri iletilirken hem de Erbaa'nın ekonomik gelişimi, yatırımlar ve istihdama yönelik çalışmalar gündeme geldi.
Orhan Aydın'dan yeni yönetime başarı mesajı
ASKON Genel Başkanı ve Omafil Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, Merkür Jet Erbaaspor Kulübü Başkanı Cihat Akın Arslan'ı ziyaret ederek yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diledi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede kulübün yeni dönemde ortaya koyacağı çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. 2'nci Lig'de mücadele eden Erbaaspor'un sportif başarısının yanı sıra şehirle kurduğu güçlü bağın önemine de dikkat çekildi.
Başkan Karagöl'den yatırım ve istihdam vurgusu
Ziyarette konuşan Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Orhan Aydın'ın Erbaa'ya kazandırdığı yatırımların ilçeye önemli katkılar sunduğunu belirtti. Karagöl, "Şehrimize yaptığı yatırımlar ve Erbaa'mıza sunduğu değerli katkılar dolayısıyla teşekkür ediyor, şehrimizin istihdamına ve ekonomik gelişimine yönelik gayretleri için şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı. Açıklamada, üretim ve istihdam odaklı yatırımların Erbaa'nın ekonomik büyümesine sağladığı katkının altı çizildi.
Spor ve ekonomi ortak hedefte buluştu
Gerçekleşen ziyaret, spor kulüpleri ile iş dünyası arasındaki iş birliğinin önemini bir kez daha ortaya koydu. Erbaaspor'un yeni yönetimine verilen destek mesajlarının yanı sıra, Erbaa'nın sanayi yatırımları, istihdam kapasitesi ve ekonomik potansiyeli de görüşmenin öne çıkan başlıkları arasında yer aldı.




