Kraliçenin ölümü üzerine yazdığın yazı. Bazı yazılar eskimez.

Yeni neslin çoğu bilmez. Okumayanlar da bilmez. Harry Potter gibi kültür emperyalizminin taşıyıcısı kitapları okuyan, kendi milli kitaplarını okumayanlar ise hiç bilmez. Onlar çarpıtılmış gerçekleri bilir.

Dünyanın başına gelen hemen hemen bütün musibetlerin sebebi, kurgulayıcısı İngilizlerdir. İkinci Dünya Savaşı ve sonrasında Filistin’de, Irak’ta, Afganistan’da ve dahi dünyanın pek çok yerinde yaşanan insanlık dışı hadiseleri Amerika’yla birlikte çıkaran İngilizlerindir ve onların başında da dün hesap vermeye uğurladığımız sözde kraliçesi Elizabeth’dir!

Hz Hatice de öldü Kraliçe(!) de öldü. Sahi bu iki ölümün farkını tarif edecek var mı? Herkes ölümü tadacak, ölülerin arkasından kötü konuşulmaz diyen bazı şapşal ya da hainliğini gizleyenlere bu iki ölümü kıyaslamalarını tavsiye ederim. Sahi farkını fark edecek düşünce ve ufka sahip misiniz?

Osmanlının parçalanmasına, milyonlarca Osmanlı askerinin öldürülmesine, İslam dünyasının parçalanmasına vesile olan bu kadın ve atalarının işledikleri suçları biliyor muyuz? Kendi iktidar sahiplerine gösterilen nefretin onda biri kadar nefret bu kadına gösteriliyor mu? Bir kısım görsel medyamızda, sosyal medya kanallarında şirini ve yaşlı bir ihtiyar gibi pazarlanan bu kadın 70 yıl insanlığın sinsi düşmanı olan İngilizlere liderlik yaptı. Bizden olan bir Cumhurbaşkanını bile İngiliz çıkarlarını savunması için kullandı bu kadın. Diğer İslam ülkeleri ve İran’ı nasıl kullandı varın siz düşünün. İnsanlığın kanseri İsrail-Filistin meselesi İngilizler tarafından insanlığın başına bela edilmiş ve insanlık 100 yıldır bununla uğraşıyor. Dünyanın yarı sorunu İngilizlerin ektiği nifak tohumlarından kaynaklanmaktadır.

Ellerinde milyonlarca masumun kanı olan ama hiç belli etmeyen İngilizleri bu kadının ölümüyle ele almalı, araştırmalı ve kendimizi yeniden çek (check!) etmeliyiz. A kuşağı Z kuşağı fark etmez (bu kuşak edebiyatı da beklide onların projesidir, biz de yutuyoruz) İngilizleri iyi tanımalıyız. İnsanlığın gizli belası İngiliz aklı, bunun ayılığını yapan da Amerika! Biz yerli kafayı bıraktığımız, ithal kafalarla düşünmeye devam ettiğimiz sürece içimizden çokça maşa devşirecekler; dün kraliçeden ödül alanlar yarın kraldan ödül alacak; Anadolu’da ve İslam dünyasında millilerle gayrı milliler hep kavga edecek. Enerjimiz ve Milli servetimizle onlara uşaklık yapacağız!

Okullarımız, Milli Eğitim bakanlığı, çocuklarımıza kendi kitaplarımızı tavsiye edin. Anne babalar, yerli ve milli dizileri izleyin. Çocuklarınız Milli kahramanlarımıza özensin.

Evet, kraliçe(!) Elizabeth denen cadı dünyanın en büyük günahlarını yüklenerek hesap günü için Allah’ın huzuruna doğru uçmağa başladı! Kraliyet Hava kuvvetleriTornado marka uçaklarla kendisine refakat ediyordur galiba! Yolu açık olsun ihtiyar Cadı!