Tokat Milletvekili Yücel Bulut ile TBMM Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’ndaki çalışmalar hakkında epeyce konuştuk.

Gecenin 12’yi geçerken yüz yüze konuşalım komisyon sizi yeteri kadar yoruyor dedim.

Anlatmak istiyor ve anlaşılmak.

Komisyonda ki görevimden dolayı Tokat’a gelemedim, herkese selam söyle dedi Milletvekili Yücel Bulut.

Üzerimde kalmasın ilettim.

Yücel Bulut’un anlattığı kadar yazayım ben.

Türkiye, tarihinin en önemli dönüm noktalarından birini yaşıyor.

Terör belasından arınmış, huzur ve refah içinde bir geleceği inşa etme yolunda kararlı adımlar atılıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli’nin “Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik” vizyonuyla başlattığı “Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları”, bu hedefin en güçlü yansıması.
23 Ağustos 2025’te Tokat’ta düzenlenecek bu anlamlı buluşma, Amasya, Erzincan, Giresun, Ordu, Samsun, Sinop, Sivas ve Yozgat’ı kapsayan geniş katılımla yapılacak.


Tokat, Anadolu’nun tarih ve kültürle yoğrulmuş kadim şehirlerinden biri. Yeşilırmak ve Kelkit Nehrinin bereketli ovalarına, Canik Dağları’nın heybetine ve Çamiçi Yaylası’nın serinliğine ev sahipliği yapan bu topraklar, asırlardır birliğin, kardeşliğin ve dayanışmanın merkezi oldu.

Tokat ülkesi için canını feda eden şehitler diyarı bir şehir.
MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, TBMM Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nda “Terörsüz Türkiye” idealini bir devlet projesine dönüştüren isimlerden biri. Komisyonda yaptığı konuşmada, Türk milletinin huzur, barış ve kardeşlik dolu bir geleceği inşa etme azmini vurgulayan Bulut, “Bu çağrı, milletimizin boğazına geçirilmek istenen esaret zincirlerini kucaklaşarak bertaraf etme çağrısıdır” diyerek ne kadar önemli ve bir o kadarda zor bir görev üstlendiğinin mesajını verdi.

23 Ağustos’ta Tokat’ta yapılacak “Terörsüz Türkiye” çağrısı, sadece bir siyasi hareketin değil, milletimizin ortak iradesinin eseri olmasını istiyor Bulut.

Bu buluşmada, Türk-Kürt ayrımı yapmadan, emperyalist tuzaklara karşı omuz omuza duran bir milletin kararlılığını göstermesini bekliyor.

Yücel Bulut’un komisyondaki sözleriyle, “Türk milleti, bin yıllık kardeşlik bağını hiçbir fitneye teslim etmeyecektir.” mesajını veriyor.

Bizim kardeşliğimiz birliğimiz, en büyük gücümüz; kardeşlik, bizim en kıymetli hazinemiz.

Terörsüz bir Türkiye’nin kapıları aralandıysa hep beraber tabi ki gireceğiz o kapıdan.

Çok anlatılmalı, çok konuşulmalı.

Milletimizin kafasında soru işaretleri bırakılmamalı.

Gazilerimizin, şehit ailelerimizin hassasiyetleri bizimde hassasiyetimiz olmalı.

Milletvekili Yücel Bulut, süreci ülkemizin geleceği için bıkmadan, yorulmadan anlatacağız diyor.

Allah güç kuvvet versin.

Ülkemin; yeni çıktığı, kardeşlik, birlik, refah, huzur, ekonomik kalkınma yolunda, yolu bahtı açık olsun.

Vesselam.